Wist je dat… jij onbewust bijdraagt aan een schone, duurzame, gezonde toekomst?

Wist je dat… jij onbewust bijdraagt aan een schone, duurzame, gezonde toekomst?

Als je denkt aan jouw bijdrage aan een leefbare toekomst, wat doe jij dan concreet aan verduurzaming? Je koopt misschien biologische groente, recyclet of scheidt jouw afval of je doet een bijdrage aan goede doelen, die hun expertise inzetten om de wereld te verbeteren.

Denk je nu, shit, ik doe dit nog niet? Niks aan de hand, want als jij klant bent van Skin Boost dan lever jij al een bijdrage aan verschillende goede doelen!

Het merk Green People doneert 10% van hun nettowinst aan een aantal milieu- en gezondheidsorganisaties (non-profit)1. Dit merk wordt geïnspireerd door de natuur en haalt het merendeel van de ingrediënten uit de natuur. Hierdoor heeft Green People besloten dat zij ook wat terug moeten doen voor de natuur. Door het gebruik van duurzaam verkregen ingrediënten verminderen zij de impact op de natuur en door een bijdrage aan goede doelen wordt de natuur nóg beter beschermd door hun partners.

Dit is voor ons ook een reden geweest om samen te werken met Green People, natuurlijke en duurzaam verkregen ingrediënten zijn niet alleen beter voor het milieu maar ook voor de mens.

Eerlijke gezonde en duurzame huid- en haarproducten werken tenslotte samen met het lichaam en zorgen zo voor betere resultaten. Dit geldt natuurlijk ook voor de producten van Salonnepro, Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. Dit om de impact op jouw huid en de natuur zo klein mogelijk te houden met een zo goed mogelijk resultaat.

Meer weten over werkzame stoffen en welke te vermijden? Lees dan: Synthetische stoffen in cosmetica, nee!

 

 

 

1 Meer informatie over de bijdrage van Green People is te vinden op: https://www.greenpeople.co.uk/pages/our-charity-work

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.