Peelings

Wat zijn fruitzuurpeelings?
Een fruitzuurpeeling verwijdert op een veilige manier het bovenste laagje van de huid. Daardoor wordt een nieuwe, frisse huid zichtbaar en kan er op huidproblemen worden gewerkt. Voor algemene huidverbetering is een fruitzuurpeeling geschikt.

Voor welke huid is de fruitzuurpeeling geschikt?
– Acne
– Pigmentvlekken
– Acnelittekens
– Rimpels
– Doffe huid

Eenmalige behandeling
Peelings zijn geschikt om eenmalig toe te passen om de huid op te frissen. Een doffe, vermoeide huid verdwijnt. Eenmalig behandelen met een fruitzuur peeling geeft zichtbaarder resultaat dan een standaard scrub, doordat de fruitzuren dieper doordringen in de huid.

Kuurverband
Voor een intensiever resultaat is het aan te raden om een serie behandelingen te ondergaan. De werking van de peelings is opeenstapelend, waardoor het resultaat steeds beter wordt. Hoe vaak de peeling gedaan moet worden en met welke tussenpozen, is afhankelijk van de conditie van de huid. Meestal zijn 6 behandelingen met 2-4 weken interval voldoende.

Peeling met bindweefselmassage
Wil jij het beste uit jouw huid halen en de huidconditie echt een boost geven? Dan is de Power Facial echt een aanrader. Tijdens deze gezichtsbehandeling passen we niet alleen een peeling toe, maar ook een bindweefselmassage. De gezichtsbehandeling is zo ontworpen om zoveel mogelijk uit de eigen huid te halen en de huid weer gezond en stralend te krijgen.

Fruitzuur peeling

  • Vernieuwd de huidtextuur
  • Vermindert onzuiverheden
  • Stimuleert collageenproductie
  • Verheldert de teint en licht pigment op
  • Verbetert de algehele huidconditie

skin voost peel

Prijzen

Peeling

Een fruitzuurpeeling behandeling duurt +- 50 minuten en kost €65.

Power Facial

Peeling + bindweefselmassage. Deze behandeling duurt 60 minuten en kost €70.

Kuur van 3x peeling

Kuur van 3x kost €165.

Wil jij een behandeling?

Boek nu jouw gezichtsbehandeling behandeling in. Upgrade jouw peeling naar een Power Facial. Dit is een peeling + bindweefselmassage om het allerbeste uit de huid te halen.