Over ons

Natural ingredients to boost your skin. Bij Skin Boost geloven wij in eerlijke, gezonde en duurzame huid en haar producten. Het product moet zo natuurlijk mogelijk, alleen dan wordt het door de huid en het haar geaccepteerd.

Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Je zult merken dat jouw lichaam en jij blij zullen worden van alle natuurlijke ingrediënten! 

Onze producten

Wij vinden het belangrijk dat onze producten zo gezond mogelijk zijn. Er belandt namelijk 60% van de ingrediënten van cosmetica in het lichaam. Daarom moeten  de ingrediënten niet schadelijk zijn voor het lichaam en huid, maar het juist ondersteunen. Al onze producten zijn natuurlijk, dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, duurzaam, biologisch en gezond voor jouw lichaam! 

Over ons

Natural ingredients to boost your skin!

WELKOM BIJ SKIN BOOST

Natural ingredients to boost your skin. Bij Skin Boost geloven wij in eerlijke, gezonde en duurzame huid- en haarproducten. Het product moet zo natuurlijk mogelijk, alleen dan wordt het door de huid en het haar geaccepteerd.

Bij Skin Boost hebben wij de missie om voor iedereen betaalbare, duurzame en gezonde producten te kunnen aanbieden. Zodat dit toegankelijk is voor de moeilijkere huidjes, voor lastige haartypes, maar ook voor het kleine budget.

Naast het aanbieden van producten en behandelingen, delen wij  onze kennis met jou via onze blog! Hier vind je informatie over o.a. de werkzame stoffen in cosmetica, duurzaamheid van producten en hoe je bepaalde huidbeelden kan verbeteren.

Heb jij vragen over welke producten voor jouw huidtype of haartype geschikt zijn? Neem dan zeker contact met ons op.

Lindsey Timmer & Danny Zegers

Onze producten
Wij vinden het belangrijk dat onze producten zo gezond mogelijk zijn. Er belandt namelijk 60% van de ingrediënten van cosmetica in het lichaam. Daarom moeten de ingrediënten niet schadelijk zijn voor het lichaam en huid, maar het juist ondersteunen. Al onze producten zijn natuurlijk, dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, duurzaam, biologisch. 

Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Je zult merken dat jouw lichaam en jij blij zullen worden van alle natuurlijke ingrediënten!

Lindsey - Huidspecialiste

"Ik werk het liefst aan het behalen van de optimale huidconditie door gezonde, natuurlijke en duurzame producten."

Met jaren werkervaring in een kliniek voor huidverbetering en het werk in mijn eigen praktijk, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Hier ben ik erachter gekomen dat ik het liefst werk aan het behalen van de optimale huidconditie bij mijn klanten. Dit kunnen wij realiseren door fijne, duurzame en natuurlijke producten te gebruiken. Door uitsluitend te behandelen met gezonde producten raakt de huid terug in balans. Mijn kennis over de huid gaat dan net iets verder dan een traditionele schoonheidsspecialiste en dat is wat ik graag deel met jullie!

Danny - Marketeer

"Wij zijn dé plek waar jij terecht kan voor al je producten, behandelingen en vragen.''

Bij Skin Boost ben ik onder andere verantwoordelijk voor de zaken achter de schermen. Ik houd mij veelal bezig met klantcontact, marketing en natuurlijk de webshop! Daarbij probeer ik het zo leuk en makkelijk mogelijk te maken voor de klant. Zo zijn wij altijd bezig met leuke extraatjes, functionaliteiten en blogs voor jou als klant. Want wij willen meer zijn dan alleen een webshop, wij zijn dé plek waar jij terecht kan voor al je producten, behandelingen en vragen.