Bio Peel / Kruiden Peeling

Wat is een Bio Peel / Kruiden peeling?
De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Wat kunnen wij bereiken met een Bio Peel?
– Fijnere poriënstructuur
– Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
– Verhelderen van hyperpigmentatie
– Verbeteren van het huidbeeld met puistjes 
– Kalmeren van een onrustige huid
– Intens opfrissen van een doffe, vale huid

Interval tussen de behandelingen
Het is aan te raden om de Bio Peeling eens in de 4 weken te doen voor een optimale huidconditie. Dit geeft de huid voldoende tijd om te herstellen tussen de behandelingen door terwijl het de voordelen van de peeling maximaliseert.

Een kuur is aan te raden wanneer je last hebt van een huidprobleem. Een kuur van 3-6 behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken.

Wat is het verschil tussen Bio Peel en Fruitzuur Peeling?
Peelings verweken de kitsubstantie (lijm) tussen de dode huidcellen. Hierdoor kan de huid makkelijker en sneller de dode huidcellen loslaten en afschilferen.

Bij een Bio Peel gaat het niet specifiek om het verweken van de kitsubstantie, maar om het voeden en regenereren van binnenuit. De Bio Peel is de ultieme boost voor de huid en voorziet deze van vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren en sporenelementen. Op deze manier wordt de huid van binnenuit gezonder gemaakt. Door middel van massage ontstaat er een scrubwerking die tevens zorgt voor het wegnemen van dode huidcellen, waardoor je direct een zichtbaar en voelbaar resultaat bereikt.

 

Kruiden Peeling

  • Natuurlijke exfoliatie van de huid
  • Geschikt iedere huid (ook zwangerschap)
  • Zet het huideigen herstelproces aan
  • Vermindert onzuiverheden en laat de huid stralen
  • Verbetert de algehele huidconditie
  • Stimuleert doorbloeding

skin boost peel

Prijzen

Bio Peel / Kruiden Peeling

Deze behandeling duurt +- 50 minuten en kost €65.

Power Facial

Peeling + bindweefselmassage. Deze behandeling duurt 60 minuten en kost €70.

Kuur van 3x bio peel

Deze kuur van 3 kost €165.

Wil jij een behandeling?

Boek nu jouw gezichtsbehandeling behandeling in. Upgrade jouw Kruiden peeling naar een Power Facial. Dit is een Kruiden peeling + bindweefselmassage om het allerbeste uit de huid te halen.