MicroNeedling

MicroNeedling wordt gedaan met een pen met kleine micro naaldjes. Deze micro naaldjes maken kanaaltjes in de huid. De huid gaat er egaler, frisser en mooier uitzien. Een intensieve huidbehandeling met maximale huidverbetering.

Deze behandeling werkt op:

– huidveroudering
– littekens
– pigmentvlekken
– striae
– grove poriën
– doffe huid

Hoe gaat het in zijn werk?

Met de pen kan de diepte van de naaldjes in millimeters worden afgesteld, zodat er veilig kanaaltjes in je huid worden gemaakt. Vanuit deze microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstelproces van je huid op gang gebracht. Hierbij worden collageen- en elastinevezels aangemaakt. Deze eiwitten geven je huid stevigheid en elasticiteit. Ook is de opnamecapaciteit van je huid tijdens de behandeling groter, waardoor de werkstoffen van de producten die er gebruikt worden optimaal worden opgenomen. Tijdens het needlen wordt er een cocktail de huid ingesluisd om optimale huidverbetering te realiseren.

Hoe vaak moet je microneedling doen?

Bij één behandeling zal de huid mooi gaan glanzen en een gezonde uitstraling hebben. Daarnaast zie je een direct plump effect en is de huid goed doorbloed.

Als je wil werken op littekens, rimpels, pigment en betere huidstructuur zijn hier meerdere behandelingen voor nodig. Dit komt omdat je collageen moet gaan opbouwen en stimuleren. Huidverbetering vindt plaats tussen de 3-6 MicroNeedling behandelingen. De interval tussen de behandelingen is 3-4 weken.

MicroNeedling

  • Verbetert de algehele huidstructuur
  • Stimuleert collageenproductie
  • Vermindert (acne) littekens
  • Verhoogt de opnamecapaciteit van de huid
  • Vermindert pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes

skin boost microneedling

Prijzen

Microneedling gezicht

Deze behandeling duurt 60 minuten en kost €80.

Microneedling litteken

Verheven littekens of opvallende littekens op het lichaam. De prijs hangt af van de grootte van het litteken. Vanaf €35.

Kuur van 3x microneedling

De kuur van 3x microneedling kost €205.

Wil jij een behandeling?

Ontketen de kracht van vernieuwing met microneedling: onthul een jeugdige huid met een stralende gloed. Boek nu jouw MicroNeedling behandeling in!