Microdermabrasie

Microdermabrasie: een geavanceerde methode voor huidvernieuwing. Bij microdermabrasie wordt de huid gepolijst door middel van fijne kristallen die over de huid verspreid en vervolgens met een vacuümsysteem worden weggezogen. Deze kristallen exfoliëren zachtjes de bovenste laag van de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huidtextuur wordt verfijnd. Het resultaat is een gladdere en egalere huid. 

Wanneer kiezen voor Microdermabrasie?
- Voor het verbeteren van de elasticiteit van de ouder wordende huid.
- Om fijne lijntjes te verminderen (diepe rimpels zullen vervagen).
- Bij een onzuivere huid.
- Voor de behandeling van acne littekens of acne vlekjes.
- Tegen oppervlakkige pigmentvlekken.
- Bij onregelmatigheden in de huidstructuur (grove poriën).
- Als intensieve reiniging.

Wat houdt de behandeling in?
Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt een speciaal apparaat gebruikt om fijne kristallen (aluminiumoxide kristallen) over de huid te sproeien. Deze kristallen exfoliëren zachtjes de bovenste laag van de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huidtextuur wordt verfijnd. Vervolgens wordt de huid afgezogen om de losgemaakte huidcellen en kristallen te verwijderen.

Microdermabrasie laat de huid er frisser, gladder en stralender uitzien, met minimale downtime en bijwerkingen. De behandeling bevordert de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een verbeterde huidelasticiteit en stevigheid. Bovendien stimuleert het de doorbloeding, wat de collageenvernieuwing bevordert en de huidelasticiteit verbetert.

Hoe vaak moet ik een behandeling ondergaan?

  • Voor algemene huidvernieuwing en een stralende huid worden vaak 3 tot 6 behandelingen aanbevolen, met tussenpozen van 3 tot 4 weken.
  • Voor specifieke huidproblemen zoals fijne lijntjes, oppervlakkige pigmentvlekken of littekens kunnen mogelijk meer behandelingen nodig zijn, vaak tussen de 6 en 10 sessies, afhankelijk van de ernst van het probleem. De interval is dan 2 tot 3 weken.
  • Na de reeks behandelingen kan periodiek onderhoud nodig zijn om de resultaten te behouden. Hoe lang dit is is afhankelijk van de individuele behoeften van de huid.

Niet geschikt voor deze huidtypes
1. Zeer gevoelige huid: risico op irritatie en ontsteking.
2. Actieve acne: kan acne verergeren, eerst acne behandelen.
3. Rosacea: kan symptomen verergeren.
4. Eczeem, psoriasis: kan huidirritatie kan verergeren.
5. Open wonden, infecties: kan infecties verspreiden.

 

Micro dermabrasie

  • Vernieuwt de huid
  • Vermindert onzuiverheden
  • Verbetert huidtextuur
  • Verhoogt productopname
  • Stimuleert collageenproductie.

skin boost microdermabrasie

Prijzen

Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling duurt 60 minuten en kost €75.

Kuur van 3x Microdermabrasie

De kuur kost €190.

Wil jij een behandeling?

Ontdek de kracht van microdermabrasie: onthul een stralende huid en een jeugdige gloed. Ervaar nu de ultieme huidvernieuwing met onze microdermabrasie behandeling!