Gezichtsbehandelingen

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Discovery Facial
De Discovery Facial is een kennismakingsbehandeling van circa 45 minuten. De huid wordt goed gereinigd, gehydrateerd en verzorgd. Alle producten die gebruikt worden zullen afgestemd worden op jouw huidtype. De huid voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon. De behandeling wordt ingezet om jou kennis te laten maken met de Salonnepro producten of wanneer jouw huid een snelle boost nodig heeft!

Teen Facial
Geef de tienerhuid de zorg die het verdient met de Skin Boost gezichtsbehandeling speciaal ontworpen voor tieners tot 18 jaar. In slechts 45 minuten verwennen we de huid met een reiniging, exfoliatie, uitreiniging en hydratatie aangepast aan de jonge huid. Ontdek een frisse en stralende teint terwijl we tegelijkertijd advies geven over huidverzorging.

Beauty Facial
De Beauty Facial is een heerlijke gezichtsbehandeling waarbij de huid gereinigd wordt, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, ontspanningsmassage en verzorging van het gelaat. Bij deze Facial worden alle producten afgestemd op jouw huidtype. Deze behandeling geeft je huid niet alleen een enorme oppepper, maar is ook erg ontspannend!

Energy Facial
De Energy Facial is een Beauty Facial + bindweefselmassage. Je ondergaat een activerende massage (bindweefselmassage) waarbij gebruikt gemaakt wordt van een rijk serum. De huid wordt verzadigd met natuurlijke actieve werkstoffen. De huid zal een frisse, glanzende en jongere uitstraling hebben na de behandeling.

Power Facial
Ontdek de kracht van onze Power Facial, een 60 minuten durende behandeling waarbij peeling en bindweefselmassage worden toegepast voor huidverbetering. Jouw huid zal gaan stralen door de diepe exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen en de textuur te verbeteren. De bindweefselmassage stimuleert de collageenproductie en verhoogt de elasticiteit van de huid. Deze facial is Skin Boost favoriet!

Facials

  • Ontspanning en stressvermindering
  • Diepe reiniging van de huid
  • Houdt de huidconditie hoog
  • Tijd voor jezelf
  • Natuurlijke producten om je huid te laten stralen

skin boost facials

Prijzen

Discovery Facial

Een facial die 45 minuten duurt. Leuk om mee kennis te maken of wanneer je huid een korte boost nodig heeft. Deze behandeling kost €45.

Teen Facial

Een gezichtsbehandeling van 45 minuten om die tiener huid te zuiveren. Deze behandeling kost €40.

Beauty Facial

De Beauty Facial is een heerlijke 60 minuten gezichtsbehandeling waarbij de huid gereinigd wordt. Pure ontspanning. Deze behandeling kost €55.

Energy Facial

De Energy Facial is een gezichtsbehandeling met een bindweefselmassage. Hij duurt 60 minuten en is intensiever dan de Beauty Facial. Deze behandeling kost €60.

Power Facial

Intensieve huidverbeterende gezichtsbehandeling die 60 minuten duurt. Hierbij zit een peeling en bindweefselmassage. De behandeling kost €70.

Wil jij een behandeling?

Gun jezelf een moment van pure ontspanning en verwenning met onze exclusieve gezichtsbehandelingen: jouw weg naar een stralende huid! Boek nu jouw gezichtsbehandeling in.