skin boost treatments

Huidverbetering en ontspanning in één.

Behandelingen met de 

puurste producten

Skin Boost werkt met de producten van Salonnepro. Wij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Bij Skin Boost kun je terecht voor huidverbetering, wenkbrauwen, wimpers en diverse gezichtsbehandelingen. Met liefde, zorg en natuurlijke producten laten wij jouw huid ontspannen, verbeteren en stralen. Tijdens de gezichtsbehandelingen staat ontspanning en huidverbetering centraal.

100% Laboratory Tested

huidverbeterend

Not Tested On Animals

dierproefvrij & vegan

Natural Ingredients

Natuurlijke ingrediënten


100% Paraben Free

Vrij van chemische stoffen

Eerste bezoek?

Welkom bij Skin Boost! Bij je eerste bezoek verwelkomen we je met open armen en een persoonlijke benadering. Wij zullen een grondige huidanalyse uitvoeren om je unieke behoeften en doelen te begrijpen. Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, microneedling of een bindweefselmassage, we zullen zorgen voor een op maat gemaakte behandeling die je huid laat stralen. 


Daarnaast voeren wij ook wimper- en wenkbrauwbehandelingen uit. We zullen luisteren naar je wensen en zorgvuldig je wenkbrauwen vormgeven of je wimpers liften, afhankelijk van wat je verkiest. Laat ons je natuurlijke schoonheid verbeteren en je zelfvertrouwen een boost geven! De salon bevindt zich in Oostzaan.


Hieronder vind je alle behandelingen die wij uitvoeren. Heb je nog vragen? Contact ons via de chat button rechtsonder!

reviews

NIEUWE COLLECTIE

Biologische skincare 

voor jouw routine

Hulp nodig tijdens het vinden van de juiste producten?

Bekijk onze biologische collectie.